UA-29246472-1

Gekkoo stopt

Slotakkoord en première ‘Coronaproof’ op 27 maart in Silvolde 🎭

Na lang beraad is de knoop doorgehakt. Op 1 april 2022 sluit Stichting Gekkoo, exact 13 jaar na haar oprichting in 2009, de deuren. Hoewel we nog steeds vierkant achter onze doelstelling staan en wij de regio een club als Gekkoo van harte gunnen hebben we – met pijn in het hart – besloten de stekker er uit te trekken.

De afgelopen jaren was er in toenemende mate sprake van een terugloop in aanmeldingen en het ontbreken van verbinding in de regio met het werk van zowel de Theaterfabriek als de Filmfabriek. Een korte pas op de plaats om onze doelstellingen onder de loep te houden ging naadloos over in een periode die in het teken stond van corona.
We deden veel moois, hebben kinderen en jongeren in hun kracht mogen zetten. Nu is het tijd voor iets anders, iets nieuws.

Een mooi slotakkoord

We willen niet zomaar stoppen. We eindigen fris, maf en speels, ons logo waardig. We zijn er met de Filmfabriek in geslaagd om een korte film te maken en daarvoor rollen we de loper nog één keer uit en wel op zondag 27 maart 2022. Dan zal de film ‘Coronaproof’ aan een select publiek worden vertoond. Tevens blikken we feestelijk terug op 13 jaar Gekkoo, (film)producties en zomerkampen.

Coronaproof en/of de terugblik op 13 jaar Gekkoo terugkijken

Na 27 maart is zowel de film als de compilatie (terugblik) beschikbaar voor geïnteresseerden. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en we sturen je te zijner tijd een link naar de betreffende film(s).

Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te mailen (productie@gekkoo.nl)

AANMELDFORMULIER (na aanmelding op verzenden klikken 😉)

Graag ontvang ik een link naar