UA-29246472-1

PARAplu’s

𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗲𝗻𝘇𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻𝗹𝘂𝗰𝗵𝘁 🌂

Negen spelers op een schoolplein, met de paraplu’s al in de aanslag. Waarom toch? De vooruitzichten zijn goed.
Welke bui zien ze hangen? Zijn ze bang? Of gewoon voorzichtig?
Hoe vrij zijn ze eigenlijk?

We zullen zien.

Met kleur buiten de lijntjes
UNIEK komt met een korte schoolpleinvoorstelling. Omdat het mag en omdat het kan in de buitenlucht.
Juist nu een voorstelling over regels en kaders. Over afstand en respect. Over grenzen stellen en accepteren. Maar ook over grenzeloos buiten de lijntjes.

Hoe verschillend ook | Wat mag wel en wat niet? Is een streep een streep? Een lijn een grens? En zijn die grenzen voor iedereen gelijk? Lukt het om te luisteren, te kijken of aan te voelen in een wereld waarin we samenleven en kunnen we, luisterend naar elkaar, grenzen laten verdwijnen?

PARAplu’s | maakt voelbaar dat grenzen zeer persoonlijk zijn in een muzikale en tekstloze bewegingsimprovisatie voor negen spelers, een schoolplein én een handvol paraplu’s.

INFORMATIE EN RESERVEREN:

UPDATE
Met het oog op de huidige richtlijnen is het nog niet mogelijk de voorstelling PARAplu’s bij te wonen, maar we spelen wel! Op zondag 23 mei a.s. worden opnames gemaakt en sluiten we feestelijk het seizoen af. We hopen van harte dat we op een later moment alsnog met de paraplu’s voor de dag kunnen komen!

Vrijwillige bijdrage
Een vrijwillige bijdrage aan dit project wordt echter bijzonder op prijs gesteld. De giften zullen volledig worden besteed aan de onkosten aan en een goede afronding.


KLIK HIER om een vrijwillige bijdrage over te maken of scan de QR-code.

Gekkoo | UNIEK is een onderdeel van Stichting Gekkoo dat tot doel heeft jongeren en jongvolwassenen met een beperking samen te brengen om zichzelf te uiten, te laten creëren met theater en film en ervaring op te doen met het spelen voor publiek.

PARAplu’s wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van HANDICAPNL, Kanjers voor Kanjers, het Gehandicapte Kind en Gemeente Oude IJsselstreek.