UA-29246472-1

ONLINE Samen-ZIJN

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ | ๐—ฆ๐—–๐—›๐—ฅ๐—œ๐—๐—™ ๐—๐—˜ ๐—ก๐—จ ๐—œ๐—ก! |
๐˜Ž๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ (12+) ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ

Van eenzaamheid naar ontmoeting
Familieleden kunnen elkaar niet bezoeken. Dagverblijven en opvanglocaties zitten dicht.
We brengen daarom graag wat verlichting door te verbinden in creativiteit met gratis online theaterlessen voor jongeren en volwassenen met een beperking, vanuit hun eigen woonomgeving.

Wekelijkse workshops
De deelnemers worden door de docenten wekelijks meegenomen in de wereld van de verbeelding met behulp van onder andere verhalen en muziek. Vanuit improvisatie laten ze personages spelen in bijvoorbeeld zelfgetekende virtuele achtergronden, door zelf een verhaal te maken met beeld, geluid รฉn speciale effecten. Dat kan een sprookje zijn, maar ook een videoclip of een hoorspel.
Eindresultaat: een film die voor de zomer van 2021 wordt gepresenteerd aan alle deelnemers!

Doe je mee? Meld je dan nu aan!
Iedereen met een beperking (vanaf 12 jaar) kan zich hieronder aanmelden via het contactformulier.
Na aanmelding wordt door รฉรฉn van de docenten contact opgenomen voor een kort intakegesprek. Na dit gesprek worden de deelnemers ingedeeld in groepen van zes tot acht spelers.
Aanmelden voor de workshops in april kan nog tot eind maart 2021.

Benodigdheden
Om deel te kunnen nemen aan de workshops moet je beschikken over een internetverbinding en een apparaat waarmee je met ‘beeld kunt bellen’ (bijvoorbeeld een computer, een laptop of een tablet met (ingebouwde) webcam en microfoon).

Wanneer?

Hoorspel (17.00 uur) en videoclip (19.00 uur)*
maandag 1, 8, 15, 22, 29 mrt en 5, 12 april

*deze workshops zijn vol, aanmelding is niet meer mogelijk

Sprookje (19.00 uur)*
dinsdag 13, 20, 27 apr en 4, 11, 18, 25 mei
De les van 4 mei start om 18.30 uur

*aanmelden kan nog tot eind maart 2021


Aan het einde van het seizoen (voor de zomervakantie) is er een presentatie van de resultaten van alle drie de workshops. Meer informatie hierover volgt.

ONLINE Samen-ZIJN wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiรซle steun van Elver, Gemeente Oude-IJsselstreek en Gemeente Doetinchem (Buurtplein en Noaberfonds).

CONTACTFORMULIERaanmeldingen workshops april tot eind maart mogelijk
Als het formulier is ingevuld: klik op VERZENDEN onderaan de pagina.

ONLINE SamenZIJN