UA-29246472-1

Gratis DANS in januari

We gaan in januari weer van start met verschillende dansgroepen, speciaal voor kinderen die graag bewegen op muziek.

Er zijn drie dansgroepen: KINDERDANS | MUSICALDANS | MODERN JAZZ

Kinderdans Jonge kinderen dansen vanuit fantasie. Ze zetten verhalen gemakkelijk om in bewegingen. Tijdens de lessen maakt de docente gebruik van tot de verbeelding sprekende muziek, zodat kinderen hun eigen manier van bewegen ontdekken. Improvisatie speelt de boventoon. Leeftijd: 4 tot 10 jaar (afhankelijk van de aanmeldingen eventueel opgesplitst in 2 groepen).

Musicaldans Kinderen leren een verhaal te vertellen door dans. Kleine stukjes toneel worden gecombineerd met choreografieën op basis van bestaande en zelfbedachte verhalen. Aan het eind van het seizoen voeren we het verhaal uit via solo’s, duetten en groepsdansen. Op basis van de aanmeldingen worden 2 of meer groepen op leeftijd ingedeeld.

Modern jazz Met (basis)danstechnieken vanuit moderne dans en jazzdans leren kinderen te dansen vanuit een choreografie, gecombineerd met improvisatie. Daarnaast werken we aan lenigheid en dansbeleving. Op muziek die hen aanspreekt maken zij choreografieën die, afhankelijk van de groep, in meer of mindere mate vanuit henzelf komen.


Danst je kind graag? Dan is GEKKOO Dansfabriek thé place to be! 
Op 19 en 26 januari kan je kind gratis komen proeven bij één van de dansgroepen. Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor de (sociaal-)emotionele en motorische ontwikkeling. De lessen worden gegeven door Wendel Brandsma (professionele dansdocente).

Meld je hiervoor aan via: www.gekkoo.nl/aanmelden-df/.
We raden je aan snel te zijn. Deze proeflessen en de aanmeldingen die volgen lopen meestal storm! We werken met kleine groepen. Vol is vol!