UA-29246472-1

Gekkoo | FILMFABRIEK

De agenda van de Filmfabriek staat nu al vol met leuke filmprojecten en evenementen! En wat leuk is: Iedereen kan deelnemen! Speler of filmmaker! Jong of oud! Leerling of oud-leerling! Voor ieder wat wils.

HET LAATSTE KERSTDINER – improvisatie 15 december
We willen op 15 december starten met een improvisatieproject met als onderwerp ‘het Kerstdiner’. Een zeer dankbaar onderwerp voor een film. Hoogoplopende ruzies, gekke situaties en (on)uitgesproken geheimen. Alles komt voorbij.
Als deelnemer ga je improviseren aan de hand van opdrachten. Het geheel wordt vakkundig vastgelegd door één of meerdere cameramensen en de film zal na montage vertoond worden op een heuse filmavond.
Klik HIER voor meer informatie.

Doe je mee? Schrijf je dan nu in!

Ook staat er een komedieproject op de planning. De sketches van ‘Sluipschutters’ en ‘Draadstaal’ zijn bij bijna iedereen bekend. Zulke absurdistische sketches gaan wij ook maken. Samen gaan jullie een sketch bedenken en die dezelfde dag nog verfilmen. Je kunt kiezen of je wilt meespelen of de regie wilt doen. De uitkomsten laten we zien aan familie en vrienden.

Naast de projecten willen we ook een filmcafé organiseren. Op zo’n middag of avond wordt er een film vertoond, die wordt nabesproken door een expert op een bepaald vakgebied binnen film. Dat kan een scenarist zijn, een cameraman of misschien wel een componist. Je leert anders te kijken naar film en je leert meer over het vak.

De agenda zal in de loop van het jaar nog verder gevuld worden. Hou daarvoor de site in de gaten.

Nieuwe informatie volgt binnenkort op deze website, Facebook en Instagram.

Vragen? Mail gerust naar productie@gekkoo.nl