UA-29246472-1

FILMFABRIEK

De agenda van de Filmfabriek staat nu al vol met leuke filmprojecten en evenementen! En wat leuk is: Iedereen kan deelnemen! Speler of filmmaker! Jong of oud! Leerling of oud-leerling! Voor ieder wat wils.

Filmlessen en -projecten
Onderstaande lessen en projecten gaan – bij voldoende aanmelding – van start in seizoen 2021-2022.
Docent: Jorn Snelting

Ben je gek van films of heb je zelf weleens een film gemaakt en zou je daar nog meer over willen leren? Dan is de Filmworkshop van de Filmfabriek echt iets voor jou. Je leert er van alles over het maken van films: Hoe bedenk je een goed filmverhaal? Hoe maak je mooie beelden? Hoe zet je een film in elkaar? Alles komt aan bod tijdens dit weekend en na afloop heb je genoeg tools om je eigen speelfilm te kunnen maken. In seizoen 2021-2022 zullen twee weekenden ‘basislessen’ worden aangeboden. Deelnamekosten: € 180,00 per weekend.
Wil je meespelen in een korte film of meehelpen achter de schermen als cameraman, lichtman of geluidsman? Meld je dan aan voor dit filmproject, geschreven en geregisseerd door Jorn Snelting, filmmaker en filmdocent bij Gekkoo. De film vertelt het verhaal van de weinig succesvolle bijbelverkoper André Muskens. Als deze op een dag aanbelt bij een villa in een buitenwijk raakt hij onbedoeld als bemiddelaar verwikkelt in een heftige familieruzie. Meer informatie: www.gekkoo.nl/een-gezegend-man Deelnamekosten: € 270,00
De sketches van ‘Sluipschutters’ en ‘Draadstaal’ zijn bij bijna iedereen bekend. Zulke absurdistische en komische sketches gaan wij deze dag ook maken. Jullie bedenken samen een sketch en gaan die later die dag verfilmen. Je kunt kiezen of je wilt acteren of de regie wilt doen. De resultaten laten we op een later moment zien aan familie en vrienden. Deelnamekosten: € 115,00.
We gaan een korte film maken op basis van improvisatie. Dat betekent dat het begin en einde van de film vaststaat, maar dat jij als speler de vrijheid hebt om te bepalen hoe je tot dat einde komt. Als het je leuk lijkt om aan dit bijzondere project mee te werken als acteur of als cameraman, geef je dan zeker op. Het zal een onvergetelijke ervaring worden en bovendien een indrukwekkend resultaat opleveren. Deelnamekosten: € 115,00

Binnenkort
Op dit moment wordt er gewerkt aan de film ‘Coronaproof’. Een film over slachtofferschap, vriendschap en loyaliteit. Over wantrouwen en vertrouwen in de ander en de autoriteiten. over troost en verbinding, over angst en verlies.
We hopen dat de vriendschap stand houdt en dat de vrienden elkaar na de zomervakantie weer terugzien. Binnenkort meer.
www.gekkoo.nl/coronaproof

Een groot deel van onze activiteiten is ook te boeken via het Meedoenarrangement van de Gemeente Doetinchem.
Meer informatie over de meedoenregeling van de Gemeente Oude IJsselstreek vind je HIER.

Interesse in de Filmfabriek?
Via onderstaand formulier kun je je nu al aanmelden. Als je eerst nog wat meer informatie wilt aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.
Dat kan via mail productie@gekkoo.nl.
Maar bellen kan natuurlijk ook!
06 4833 9258 (Pieter) of 06 5755 1826 (Jolanda)

Aanmelden seizoen 2021-2022
Voor-/ en achternaam
dd-mm-jj
Telefoonnummer contactpersoon
Mailadres contactpersoon
(indien van toepassing)
Een lessenserie of project gaat van start bij voldoende aanmeldingen. Wij nemen contact op om details verder door te spreken. Voor lessen geldt: je eerste les is een gratis proefles!
THEATERFABRIEK
FILMFABRIEK