UA-29246472-1

Gekkoo | DANSFABRIEK

Bij Dansfabriek Gekkoo krijg je lessen die een mix zijn van improvisatie en danstechnische oefeningen. (Je hoeft geen geoefend danser te zijn om te kunnen starten.)

KINDERDANS

Dansend en spelenderwijs werken kinderen aan hun emotionele en motorische ontwikkeling.
Centraal staat dans en improviseren op creatieve en tot de verbeelding sprekende muziek, zodat kinderen er helemaal in op kunnen gaan en hun eigen manier van bewegen ontdekken.

MUSICALDANS

Het vertellen van een verhaal door middel van dans. Dit kan een bestaand of zelf geschreven verhaal zijn. Aan het einde van het lesjaar vormen dan een serie van logisch op elkaar volgende dansen (solo’s, duetten, groepen) samen het verhaal, opgevoerd door de leerlingen.

MODERN JAZZ

Het leren van basis danstechnieken en het werken aan dans beleving staan in deze lessen centraal. Samen met en ook vanuit de leerlingen wordt – aan de hand van muziek die hen aanspreekt – gewerkt aan verschillende choreografieën.

Iets voor jou?
Inschrijven is mogelijk vanaf 4 jaar.
Bij aanmelding kan worden aangegeven naar welke groep/groepen je interesse uit gaat. Uiteindelijk wordt dan aan de hand van leeftijd en groepskeuze een passende indeling gemaakt.

 Meld je nu aan!