UA-29246472-1

Bestuur

Arletta Albers

Voorzitter

bewegen | communiceren | spelen - Dat beschrijft Arletta in drie woorden. Ze heeft jaren lesgegeven bij Gekkoo. Omdat ze houdt van waarom-vragen en denkt vanuit visie is ze onze bestuursvoorzitter geworden.

Annelies van Rijssen

Bestuurslid

Jeroen Franken

Bestuurslid

Jeroen Franken woont in Gaanderen. Mede door zijn dochter Marleen werd hij geïnspireerd door Gekkoo, waar iedereen gewaardeerd wordt zoals je bent. Sinds kort is hij toegetreden als bestuurslid om ook een positieve bijdrage te kunnen leveren.

Judith de Heus

Secretaris

Theater is een fijne uitlaatklep voor jong en oud, aldus Judith. Tijdens haar jeugdjaren volgt ze in Tiel theaterlessen en speelt ze mee in voorstellingen. Vanuit haar zoektocht om deze hobby weer op te pakken komt ze uiteindelijk terecht bij Gekkoo|GROOT (theaterlessen voor volwassenen). Ze meldt zich bij de stichting aan als helpende hand en treedt uiteindelijk toe tot het bestuur.

Pascal Huinink

Penningmeester

Pascal is al een aantal jaren betrokken bij Gekkoo in een adviserende rol op het gebied van financiën. Deze rol heeft geleid tot het toetreden als penningmeester in het bestuur.