UA-29246472-1

Bestuur

Jolanda Doornenbal

Productieleider

Jolanda Doornenbal woont sinds 2016 in Gaanderen. Haar eerste kennismaking met Gekkoo was tijdens het zomerkamp. Haar zoon ging 'open en aan' bij het "๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ''. Zij poetste wat wc's, haalde bonen af, snoof wat op en sloot zich daarop voor een seizoen aan bij GEKKOO|Groot, improvisatie-theater voor volwassenen. In 2018 dook ze in de productie van de lokatievoorstelling Nachtdroom. Inmiddels zit er iets Gekkoo's in haar hart. Verder: zingen, schrijven, rennen, stilstaan, man, zoon, busje, lieve mensen, kruiden-/moestuin en meer moois. ๐Ÿ€

Toon Jansen

Voorzitter

Toon is sinds mei 2016 als bestuurslid actief betrokken bij Stichting Gekkoo. Hij kwam in contact met het werk van de Theaterfabriek toen zijn kleinzoon begon als speler bij รฉรฉn van de lesgroepen. Daarnaast heeft hij - alweer geruime tijd geleden - de nodige vrije tijd besteed aan toneel en cabaret. Een belangrijke motivatie om toe te treden tot het bestuur: het reilen en zeilen van een theaterfabriek eens vanaf de bestuurderskant mee maken. Toon is woonachtig in Ulft, getrouwd (twee kinderen, zes kleinkinderen). Naast zijn werkzaamheden voor Gekkoo zet hij zich in voor het Dierencentrum Achterhoek, Woon Advies Commissie Oude IJsselstreek. Tevens is hij actief als voorzitter van de personeelsvereniging van zijn werkgever: KlaassenGroep B.V. "๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฐ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ง๐˜ข๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ!"

Nanda de Koning

Kantoormedewerker

Yvette Reulink

Penningmeester

Yvette is woonachtig in Varsselder-Veldhunten met haar man Sjaak en hun twee dochters: Eline en Marisa. In 2018 kwam ze bij toeval in contact met Gekkoo toen ze werd benaderd als kapster bij de lokatie-voorstelling Nachtdroom in het Ferrobos in Gaanderen. "๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ขฬ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด." Haar hulp werd bijzonder gewaardeerd. Zijzelf genoot enorm van de sfeer: Over de vraag of zij als penningmeester het team wilde komen versterken hoefde Yvette niet lang na te denken. In het dagelijks leven werkt ze als financieel administratief medewerker. Daarnaast is ze redactielid van een lokale carnavalsvereniging, zingt ze in een koor en wandelt ze graag.