UA-29246472-1

Gekkoo UNIEK

Theaterfabriek Gekkoo is vanaf 2017 gestart met het geven van theaterlessen aan jongeren met een beperking in de leeftijd van 14-32 jaar. Die beperking kan lichamelijk, verstandelijk of psychisch zijn.

Theaterfabriek Gekkoo is vooral een ontwikkelplek, een werkplaats waar je jezelf kunt laten zien en uitdrukken wat er in je leeft. Daarvoor bieden we je een veilige plek waar je volop kunt experimenteren onder goede begeleiding van docenten. Respect en aandacht voor elkaar zijn belangrijk bij Tf Gekkoo.

Ondersteuning
Dit project werd de afgelopen jaren mogelijk gemaakt door het FVG (Fonds Verstandelijk Gehandicapten), de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind), Kanjers voor Kanjers, DELA Goede Doelenfonds en Ars Donandi. Op dit moment zijn we druk bezig nieuwe financiering te vinden en dat lijkt te gaan lukken!

Docenten en begeleiding
Je krijgt les van professionele docenten van Tf Gekkoo. De lessen worden gegeven in LOKAAL5, Kerkenstraat 5, Silvolde.

Interesse?
Wil je meedoen? Geef je hieronder vrijblijvend op. Dat kan samen met je ouders/verzorgers/begeleiders. Je kunt ook bellen met Pieter van Dijk (06-4833 9258). Daarna volgt dan een intake-gesprek.

Aanmelden Gekkoo Uniek

Aanmelden Gekkoo Uniek

Bezig met versturen